Glamping

Jaja, inmiddels gaat de economische crisis door. Elke week meer werklozen. En toch is dit dé tijd om voor jezelf te beginnen. Kies een markt die juist nu wel groot is.

Ik heb gekozen voor de doelgroep mensen die hun baan kwijtraken. En ja, mijn doelgroep stijgt elke dag. Ook in crisistijd is het dus heel goed mogelijk om succesvol te zijn.

Om mezelf te inspireren wandel ik regelmatig in de Noord-Hollandse duinen. Daar zag ik een prachtig voorbeeld van kansen zien! Op het braakliggende terrein van een oude camping bouwde een groep plaatselijke ondernemers een tijdelijke hippe glamping voor ouders met kinderen. Zij bieden gedurende deze zomer, waarin veel mensen in Nederland blijven voor vakantie, een prachtige locatie met watersportactiviteiten. Voorgaande jaren boden zij alleen de watersportactiviteiten maar dit is nu een prachtige uitbreiding!

Er liggen overal kansen, ook in crisistijd!

Wil jij eens met mij sparren over jouw dromen en plannen? Neem gerust eens contact op via ellen@eigenwind.com.#voorjezelfbeginnen #jedromenwaarmaken #vanwerknemernaarondernemer #reorganisatie #ontslag #nieuwebaan #ondernemer #eigenbedrijf #eigenbaas #outplacement #transitievergoeding