Al mijn kennis en ervaring

Een jaar geleden zag de wereld er nog heel anders uit. Alles leek vanzelf te gaan, bedrijven groeiden en bloeiden. Dat leidde tot fantastische omzetten en dito winsten.

Wie had toen kunnen vermoeden dat een organisme met een grootte van slechts 0,12 micron de hele samenleving zo gigantisch op z’n kop zou zetten?

Je ontkomt er niet aan. Corona heeft heel wat teweeg gebracht. Bedrijven reorganiseren en passen zich aan aan de veranderende markt. Helaas gaat dit soms gepaard met ontslagen en verliezen mensen hun baan.

Misschien hoor je zelf wel bij deze groep. En anders is er wel iemand in je directe omgeving die met een reorganisatie of ontslag te maken krijgt.

Al jarenlang begeleid ik ondernemers bij het succesvol ontwikkelen van hun bedrijf. Voor startende ondernemers heb ik een uitgebreid stappenplan ontwikkeld. Daarmee leggen ze een stevig fundament voor het zelfstandig ondernemerschap en schieten direct succesvol uit de startblokken.

Mijn bedrijf EIGEN WIND heeft zich gespecialiseerd in outplacement van werknemers die voor zichzelf willen beginnen. Van werknemer naar ondernemer. Al mijn kennis en ervaring van het ondernemerschap zet ik in om deze groep startende ondernemers een succesvolle start te laten maken.

Ik heb een paar vragen aan je en zou het super fijn vinden als je me hiermee zou willen helpen:

  • Ken jij iemand die zijn of haar baan verliest?
  • Ken jij iemand die voor zichzelf wil beginnen?
  • Ken jij bedrijven die genoodzaakt zijn te reorganiseren?
  • Heb jij contacten met HR-managers?


Graag kom ik in contact met deze mensen. Zou je mij kunnen introduceren bij deze contacten in je netwerk?

Ik bied een persoonlijk drie maandentraject waarin ik mensen volgens een uitgebreid stappenplan opleid tot succesvol ondernemer.

Daarnaast bied ik bedrijven een in company training voor werknemers die het ondernemerschap overwegen.