Onze cliënten


Gijs Wilms (voorzitter Stichting Hospice Hollands Kroon)
Met een bedrijfsnaam “Eigen Wind” kun je al vermoeden dat je niet te maken hebt met iemand die met alle winden meewaait en je alleen maar naar de mond praat. Juist in een adviserende rol is het belangrijk dat iemand je de spiegel voorhoud, de goede dingen benoemt, maar ook laat zien waar het beter kan. Het gaat er uiteindelijk om dat je als organisatie of individu sterker wordt en zelfstandig verder kunt. Ellen heeft niet alleen de theoretische kennis, maar kan het vooral goed in praktische zin handen en voeten geven. Al geruime tijd adviseert Ellen ons in het project “Het tweede thuis” waarin drie maatschappelijk geëngageerde organisaties samenwerken om een Hospice en bezinningsruimte te realiseren voor de inwoners van Hollands Kroon. Ellen speelt daarbij een belangrijke rol in de coördinatie van de vele activiteiten die er zijn, zoals fondswerving, promotie en werving van vrijwilligers.

Marga Hendriks (Directeur bestuurder Kappio)
Kappio kinderopvang heeft in samenwerking met Ellen een marketingonderzoek uitgevoerd wat heeft geleid tot een strategische aanpak voor de komende 3 jaar. Ik heb Ellen leren kennen als doortastend, met een frisse kijk op de economie, ondersteunend en werkend naar een realistisch werkplan. Het marketingplan heeft ons geholpen om strategische keuzes te maken in een realistisch tijdspad. De ondersteuning die zij hierin geboden heeft was op maat en geeft ruimte aan discussie en eigen inbreng.

Nina Zutt (Stichting Hospice Hollands Kroon)
Ik heb Ellen leren kennen als een heel enthousiaste en zeer kundige dame. Door haar servicegerichte en daadkrachtige houding weet zij ons goed te ondersteunen met de te nemen stappen en acties . Ellen heeft duidelijk kennis van zaken en ziet snel mogelijkheden om ons doel goed naar voren te brengen.

Karen Span (Zinnigs)
Ik ken Ellen als doelgericht in de resultaten die ze wil behalen, met oog voor wat er ondertussen op het pad verschijnt. Nieuwsgierig, open en analytisch. En -allerminst onbelangrijk- als een fijn iemand om mee samen te werken!

Jeanet Heijnen (Gastvrijbedrijf)
Ellen is flexibel en veelzijdig in haar werk en als mens. Bedachtzaam denkt zij na over de beste oplossingen op vraagstukken voor haar klanten en collega’s in het ondernemerschap. Hierbij gebruikt zij haar netwerk op gepaste wijze. Daarbij blijft Ellen vooral zichzelf, dus authentiek. Zeer prettig in de omgang.

Inge Bos (Reddesign)
Het is zeer fijn om met Ellen samen te werken. Ellen werkt oplossingsgericht en zorgt voor rust en structuur in projecten. Korte lijnen, snelle acties en adequate beslissingen met als resultaat een geslaagd project!

Anja Braveboer (Helder(s) Hypotheekadvies)
Ellen heeft mij geholpen tijdens de opstart van mijn bedrijf. Dit doet ze met kennis van zaken, enthousiasme en toewijding. Ik vond het fijn om ondersteuning te krijgen en een klankbord te hebben tijdens de opstart. Ellen is serieus en soms streng om het beste uit jezelf te halen.