Succesvol starten?

Hé startende ondernemer, kunnen we eens eerlijk praten?… Heb jij elke dag gewerkt aan je doelen? Of was je afgeleid door de waan van de dag? Had je soms geen zin om aan je lange termijn doelen te werken?

Als starter maak je veel plannen. Misschien heb je zelfs een jaarplan gemaakt en dat uitgewerkt tot maandelijkse doelen en dagelijkse acties. Of ben je nog niet zover?

Veel starters vinden het erg moeilijk om in actie te blijven terwijl je nog niet direct resultaat ziet.

Herken jij dit? Ik heb de oplossing! Sluit je nu aan bij mijn groep om er voor te zorgen dat jij in actie blijft om je bedrijf verder op te bouwen. Laat je inspireren en motiveren door mij én de groep. Wij zijn jouw stok achter de deur!


Zeg nu JA en gun het jezelf!

Jouw bedrijf is het waard.


Wil je weten of je met jouw bedrijf past in de groep?
Klik op inderstaande knop en vul het formulier in, ik laat je dan zo snel mogelijk weten of de groep interessant is voor jou!

Praktische zaken

  • We starten op maandag 15 februari, maar het is elke week mogelijk om aan te sluiten.

  • We verwachten jouw commitment.

  • We spreken elkaar elke week op een vast tijdstip via Teams.

  • Er is altijd persoonlijke aandacht voor jouw doelen en acties.

  • Ik help je om doelen te stellen en daar concrete acties aan te koppelen.

  • Heb je tussen onze bijeenkomsten door een vraag? Dan kun je deze stellen in onze WhatsApp-groep.

  • Commitment werkt beter als je ervoor betaald hebt. De kosten voor deze groep bedragen € 50,- per maand excl. BTW. Na betaling per tikkie heb je direct toegang tot de groep.


Deze mensen gingen je voor en werkten samen met Eigen Wind

Ellen heeft mij geholpen tijdens de opstart van mijn bedrijf. Dit doet ze met kennis van zaken, enthousiasme en toewijding. Ik vond het fijn om ondersteuning te krijgen en een klankbord te hebben tijdens de opstart. Ellen is serieus en soms streng om het beste uit jezelf te halen.

Anja Braveboer (Helder(s) Hypotheekadvies)

Ik heb Ellen leren kennen als doortastend, met een frisse kijk op de economie, ondersteunend en werkend naar een realistisch werkplan. Het plan heeft ons geholpen om strategische keuzes te maken in een realistisch tijdspad. De ondersteuning die zij hierin geboden heeft was op maat en geeft ruimte aan discussie en eigen inbreng.

Marga Hendriks (Directeur bestuurder Kappio)

Het is zeer fijn om met Ellen samen te werken. Ellen werkt oplossingsgericht en zorgt voor rust en structuur in projecten. Korte lijnen, snelle acties en adequate beslissingen met als resultaat een geslaagd project!

Inge Bos (Reddesign)

Ellen is flexibel en veelzijdig in haar werk en als mens. Bedachtzaam denkt zij na over de beste oplossingen op vraagstukken voor haar klanten en collega’s in het ondernemerschap. Hierbij gebruikt zij haar netwerk op gepaste wijze. Daarbij blijft Ellen vooral zichzelf, dus authentiek. Zeer prettig in de omgang.

Jeanet Heijnen (Gastvrijbedrijf)

Met een bedrijfsnaam “Eigen Wind” kun je al vermoeden dat je niet te maken hebt met iemand die met alle winden meewaait en je alleen maar naar de mond praat. Juist in een adviserende rol is het belangrijk dat iemand je de spiegel voorhoud, de goede dingen benoemt, maar ook laat zien waar het beter kan. Het gaat er uiteindelijk om dat je als organisatie of individu sterker wordt en zelfstandig verder kunt. Ellen heeft niet alleen de theoretische kennis, maar kan het vooral goed in praktische zin handen en voeten geven.

Gijs Wilms

Ik ken Ellen als doelgericht in de resultaten die ze wil behalen, met oog voor wat er ondertussen op het pad verschijnt. Nieuwsgierig, open en analytisch. En -allerminst onbelangrijk- als een fijn iemand om mee samen te werken!

Karen Span (Zinnigs)

Ik heb Ellen leren kennen als een heel enthousiaste en zeer kundige dame. Door haar servicegerichte en daadkrachtige houding weet zij ons goed te ondersteunen met de te nemen stappen en acties . Ellen heeft duidelijk kennis van zaken en ziet snel mogelijkheden om ons doel goed naar voren te brengen.

Nina Zutt